🚘 Επαναφορά Θολών Φαναριών

🔸️ Κιτρίνισαν τα φανάρια σου; Ώρα για... makeover στην CarpouxtsisGLASS®️!!!

💡 Τα φανάρια σου φαίνονται κουρασμένα και κιτρινισμένα; Ήρθε η στιγμή να τα ξανακάνεις λαμπερά! Με την υπηρεσία Επαναφορά Θολών Φαναριών από την CarpouxtsisGLASS®️, το αυτοκίνητό σου θα δείχνει σαν να βγήκε μόλις από το εργοστάσιο χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία!

✔️ 99% Επαναφορά στην αρχική τους Διαύγεια!!

✔️ 2 Χρόνια γραπτή εγγύηση!!

1 από 5

🔧 Γιατί να αλλάξεις φανάρια όταν μπορείς να τα... γυαλίσεις;

🔧 Θα βλέπεις καλύτερα και θα σε βλέπουν όλοι!

🔧 Κάνε το αυτοκίνητό σου να κλέβει τις εντυπώσεις!

🔧 Γιατί να αγχώνεσαι μήπως σε κόψουν στον έλεγχο ΚΤΕΟ;

🔧 Θα απολαμβάνεις άνετα και ξεκούραστα ταξίδια την νύχτα!

🔦 Μην αφήνεις τα κιτρινισμένα φανάρια να χαλάνε το στυλ σου και την ορατότητά σου!

Έλα σήμερα στην CarpouxtsisGLASS®️ και άσε μας και να κάνουμε τα φανάρια σου ξανά κρυστάλλινα και να επαναφέρουμε την απόλυτη οπτική επαφή με τον δρόμο, γρήγορα και οικονομικά!

👁 Δείτε το αποτέλεσμα της δουλειάς μας... Το πριν και το μετά, μέσα από τα Video μας!!

CarpouxtsisGLASS®️

❓️ Συχνές Ερωτήσεις❓️

Τι προκαλεί το κιτρίνισμα ή το θάμπωμα στα φανάρια του αυτοκινήτου;

Τα φανάρια κατασκευάζονται από πλαστικό (πολυκαρβονικό υλικό) που με τον καιρό φθείρεται λόγω της έκθεσης στον ήλιο, την υγρασία, και τις χημικές ουσίες. Η UV ακτινοβολία είναι η κύρια αιτία του κιτρινίσματος και του θολώματος των φαναριών.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα από το γυάλισμα των φαναριών;

Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από την ποιότητα της εργασίας και την προστασία που θα εφαρμοστεί μετά το γυάλισμα. Με την κατάλληλη φροντίδα και τη χρήση προστατευτικού υλικού, το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει από 2 έως 10 χρόνια, ανάλογα με το πακέτο εγγύησης που θα επιλέξετε.

Μπορεί το γυάλισμα φαναριών να περάσει τον έλεγχο ΚΤΕΟ;

Ναι, το γυάλισμα των φαναριών επαναφέρει τη διαύγειά τους, επιτρέποντας στο φως να περάσει όπως πρέπει, γεγονός που βοηθά να περάσετε τον έλεγχο ΚΤΕΟ χωρίς προβλήματα. Με το γυάλισμα, αποκαθίσταται η ορατότητα και βελτιώνεται η απόδοση του φωτισμού, κάνοντάς το αυτοκίνητο ασφαλέστερο.

Είναι το γυάλισμα φαναριών καλύτερο από την αντικατάσταση;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το γυάλισμα είναι πιο οικονομικό και πιο αποδοτικό από την πλήρη αντικατάσταση των φαναριών. Μπορεί να προσφέρει την ίδια βελτίωση στην εμφάνιση και τη λειτουργία των φαναριών, χωρίς το υψηλό κόστος της αντικατάστασης.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία γυαλίσματος φαναριών;

Η διαδικασία διαρκεί συνήθως από 60 λεπτά έως 90 λεπτά, ανάλογα με την κατάσταση των φαναριών. Είναι μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση για να επαναφέρετε τη λάμψη στα φανάρια σας.

Μπορώ να γυαλίσω τα φανάρια μόνος μου;

Υπάρχουν κιτ στην αγορά για γυάλισμα φαναριών στο σπίτι, αλλά τα αποτελέσματα συχνά δεν είναι τόσο μακροχρόνια ή επαγγελματικά όσο αυτά που προσφέρει μια εξειδικευμένη υπηρεσία. Επίσης, αν η διαδικασία δεν γίνει σωστά, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη φθορά στα φανάρια σας.

Πώς μπορώ να διατηρήσω τα φανάρια μου καθαρά μετά το γυάλισμα;

Μετά το γυάλισμα, καλό είναι να εφαρμόσετε ένα προστατευτικό υλικό κατά της UV ακτινοβολίας, το οποίο θα αποτρέψει το κιτρίνισμα στο μέλλον. Επίσης, πλύνετε τα φανάρια τακτικά και αποφύγετε τη χρήση ισχυρών χημικών καθαριστικών.