Αντικατάσταση Εμπρόσθιου Παρμπρίζ στην CarpouxtsisGLASS®:

🔹️Ασφάλεια και 🔹️Ποιότητα Χωρίς Συμβιβασμούς!!!

Στην CarpouxtsisGLASS®, στόχος μας είναι πάντα να επιδιορθώνουμε κάθε ζημιά στο παρμπρίζ σας.

Ωστόσο, ορισμένες ζημιές, είτε λόγω του μεγέθους είτε της θέσης τους, καθιστούν την επισκευή αδύνατη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η αντικατάσταση του παρμπρίζ είναι η μόνη ασφαλής επιλογή.

Είτε οδηγείτε το αυτοκίνητό σας είτε διαχειρίζεστε ειδικό εξοπλισμό, όπως γεωργικά ή χωματουργικά μηχανήματα, η CarpouxtsisGLASS® είναι δίπλα σας με εξειδικευμένες λύσεις, είτε στα καταστήματά μας είτε στο χώρο σας μέσω της κινητής μας μονάδας.

Η ποιότητα των Κρυστάλλων!

Χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια κρύσταλλα που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM), εξασφαλίζοντας ότι κάθε αντικατάσταση είναι ισάξια με το αρχικό κρύσταλλο του οχήματός σας. Προμηθευόμαστε τα κρύσταλλα από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως, τους ίδιους που συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες, διασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα και αντοχή.

Η εγγύηση μας!

Για κάθε αντικατάσταση παρμπρίζ, προσφέρουμε γραπτή εγγύηση για την εργασία μας, που ισχύει για όσο διάστημα κατέχετε ή χρησιμοποιείτε το όχημα.

Πιστοποιημένη Διαδικασία Αντικατάστασης Παρμπρίζ: Η Κορυφή της Τεχνολογίας!

Στην CarpouxtsisGLASS® ακολουθούμε τη μέθοδο Belron® Way of Fitting (BWoF), την πιο προηγμένη και αξιόπιστη μέθοδο αντικατάστασης παρμπρίζ σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλοι οι τεχνικοί μας εφαρμόζουν αυτήν την πιστοποιημένη διαδικασία, η οποία έχει λάβει αναγνώριση από τον κορυφαίο παγκόσμιο φορέα του κλάδου, το Institute of Motor Industry (IMI). Το IMI είναι ο μόνος οργανισμός εξουσιοδοτημένος να πιστοποιεί τεχνικούς και υπηρεσίες στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, διασφαλίζοντας ότι το όχημά σας βρίσκεται σε εξειδικευμένα χέρια.

Δείτε πως αντικαθιστούμε το σπασμένο Παρμπρίζ στην CarpouxtsisGLASS® με τις πιο σύγχρονες μεθόδους!!

Εμπιστευτείτε την CarpouxtsisGLASS® για την ασφάλεια, την ποιότητα και την απόλυτη φροντίδα του οχήματός σας!!!

Παραμετροποίηση Κάμερας ADAS: Εξασφαλίστε την Ασφάλειά σας στον Δρόμο!

Όταν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου αντικαθίσταται, η κάμερα που υποστηρίζει τα συστήματα ADAS αφαιρείται και επανατοποθετείται. Για να λειτουργήσει σωστά, όπως ορίζουν και οι κατασκευαστές των οχημάτων, απαιτείται η επαναρύθμιση της (παραμετροποίηση) ώστε να διασφαλιστεί η απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα των συστημάτων ασφαλείας.

Οι προηγμένες τεχνολογίες ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) έχουν φέρει την επανάσταση στην οδήγηση, προσφέροντας κορυφαία ενεργητική ασφάλεια σε όλα τα σύγχρονα οχήματα. Αυτές οι καινοτόμες λύσεις, από την υποβοήθηση στη διατήρηση λωρίδας έως την αυτόματη πέδηση, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη προστασία για εσάς και τους επιβάτες σας.

Η CarpouxtsissGLASS® βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας, προσφέροντάς σας την απόλυτη εξειδίκευση και τον εξοπλισμό αιχμής για την επαναρύθμιση των καμερών ADAS. Εμπιστευτείτε μας για να διατηρήσετε τα συστήματα ασφαλείας του οχήματός σας στην κορυφή της απόδοσης!

Αντικατάσταση πίσω παρμπρίζ

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αν ένα οπίσθιο παρμπρίζ πάθει ζημιά, αντίθετα από την περίπτωση του μπροστινού παρμπρίζ, θα πρέπει να αντικατασταθεί. Όλες οι αντικαταστάσεις οπίσθιου κρυστάλλου αυτοκινήτου που πραγματοποιούμε έχουν εγγύηση για την εργασία μόνο υπό την προϋπόθεση ότι το όχημα που επισκευάστηκε ανήκει σε εσάς ή ότι το χρησιμοποιείτε εσείς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βασίζεστε στην ποιότητα της δουλειάς μας.

Στην CarpouxtsisGLASS® τοποθετούμε γνήσια κρύσταλλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (Original Equipment Manufacturer-OEM). Τα προμηθευόμαστε από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κρυστάλλων στον κόσμο, οι οποίοι προμηθεύουν και τις αυτοκινητοβιομηχανίες, διασφαλίζοντας ότι κάθε κρύσταλλο που τοποθετείται είναι εξίσου καλό με το αρχικό κρύσταλλο που αντικαταστήσαμε.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να βοηθήσουμε με τον διακανονισμό της ζημιάς με την ασφαλιστική σας εταιρεία και να σας διευκολύνουμε στην ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Βήμα 1:

Πριν από την αντικατάσταση του πίσω παρμπρίζ φροντίζουμε για την προστασία του αμαξώματος και του εσωτερικού του αυτοκινήτου, καλύπτοντας αυτές τις περιοχές.

Βήμα 2:

Αφαιρούμε από το αυτοκίνητό σας όσο το δυνατόν πιο σχολαστικά τυχόν διασκορπισμένα κρύσταλλα, καθαρίζοντας το εσωτερικό μέρος του. Έπειτα κόβουμε και αφαιρούμε τα στεγανωτικά λάστιχα ή την κόλλα που συγκρατούν το πίσω παρμπρίζ στη θέση του και στη συνέχεια το αφαιρούμε από το αυτοκίνητο.

Βήμα 3:

Εφαρμόζουμε μια πρώτη επίχριση στο πλαίσιο του αυτοκινήτου και αφού στεγνώσει, εφαρμόζουμε μια ειδική συνδετική κόλλα στο καινούριο πίσω παρμπρίζ, για να διασφαλιστεί μια ισχυρή και σωστή εφαρμογή.

Βήμα 4:

Στη συνέχεια, το καινούριο πίσω παρμπρίζ προσαρμόζεται στο αυτοκίνητο και επανατοποθετούνται όλα τα αρχικά στοιχεία που αφαιρέθηκαν. Συνιστούμε το όχημα να παραμένει στη θέση του για 30 λεπτά τουλάχιστον, ώστε να στεγνώσει η κόλλα.