🛡 Προστασία Φαναριών XPEL!!!

Τα φανάρια των αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε φθορές από πέτρες, χαλίκια, οξείδωση από τις υπεριώδεις ακτίνες και γενικές φθορές από την καθημερινή χρήση στο δρόμο. Η προστασία φαναριών XPEL είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε την καθαρότητα και την ανθεκτικότητα των φαναριών του αυτοκινήτου σας, προστατεύοντας τα από ζημιές και διασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση φωτισμού.

✨️ Αναβαθμίστε την προστασία των φαναριών του αυτοκινήτου σας με τις μεμβράνες XPEL!!!

✅️ Οι μεμβράνες XPEL είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν μέγιστη αντοχή και μακροχρόνια προστασία, στον εξωτερικό φακό του φαναριού, διατηρώντας παράλληλα την αισθητική και τη λειτουργικότητα των φαναριών. Είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας

🛡 Προστασία των εμπρόσθιων και οπίσθιων Φαναριών, με Μεμβράνες XPEL Ultimate™️ Plus Clear & Smoke™️

⭕️ XPEL ULTIMATE™️ PLUS Clear και XPEL SMOKE™️ 50%, Για τα Εμπρόσθια Φανάρια!!

🔸️ Οι μεμβράνες XPEL Ultimate Plus Clear και Smoke 50% αποτελούν την ιδανική λύση για την προστασία των μπροστινών φαναριών του αυτοκινήτου σας, χωρίς να ελαττώνουν την απόδοση του φωτισμού. Είναι απολύτως νόμιμες για χρήση στα μπροστινά φώτα, εξασφαλίζοντας την απαραίτητη προστασία από φθορές και γρατζουνιές, ενώ παράλληλα διατηρούν την οπτική διαύγεια.

⭕️ Όλα τα επίπεδα σκουρότητας XPEL PPF™️ Protection, για τα Οπίσθια Φανάρια!!

🔸️ Για τα πίσω φανάρια, προσφέρουμε τη δυνατότητα τοποθέτησης μεμβρανών σε όλα τα επίπεδα σκουρότητας, από τις πιο ελαφριές έως τις πιο σκούρες επιλογές. Ανεξάρτητα από την απόχρωση που θα επιλέξετε, τα φανάρια σας θα παραμείνουν κανονικά ευδιάκριτα, διασφαλίζοντας ότι όλα τα στοιχεία φωτισμού λειτουργούν σωστά και είναι ορατά.

✔️ Επιλέξτε την κατάλληλη μεμβράνη προστασίας για το όχημά σας και απολαύστε μέγιστη προστασία και διαχρονική αισθητική, χωρίς να θυσιάσετε την ασφάλεια ή τη νομιμότητα.

🔸️ Είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας που προστατεύουν από:

✅️ Γρατζουνιές και χτυπήματα από πέτρες ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

✅️ Αλλοιώσεις από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV).

✅️ Πολυμερισμό και ξεθώριασμα που προκαλείται από τις καιρικές συνθήκες.

✅️ Κίτρινη απόχρωση που εμφανίζεται με την πάροδο του χρόνου.

CarpouxtsisGLASS®️

Γιατί να επιλέξετε τις μεμβράνες XPEL;

Μακροχρόνια προστασία:

Προστατεύουν τα φανάρια σας για χρόνια, απο Χτυπήματα, Γρατζουνιές και UV ακτίνες.

Εύκολη εγκατάσταση:

Εφαρμόζονται εύκολα και προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε όχημα. Μπορούν να αφαιρεθούν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να αφήσουν υπολείμματα κόλλας και φθοράς.

Αυτοθεραπευόμενες ιδιότητες:

Οι μικρές γρατζουνιές και χτυπήματα εξαφανιζονται, είτε μόνες τους με την βοήθεια του ήλιου, είτε με λίγο χλιαρό νερό, είτε με ζέσταμα.

Ανώτερη αισθητική:

Διατηρούν την καθαρότητα και προσθετουν style στην εμφάνιση των φαναριών σας.